Active Topics Active Topics  Display List of Forum Members Memberlist  Invert Forum Background Colours Invert Colours  Search The Forum Search  Help Help  Register Register  Login Login
Sponsored by Beatnik Games
Public Servers and Website
 |SFH| Sent From Hell :: Community Forums : Public Servers and Website
Subject Topic: JMail and Email Notification (Topic Closed Topic Closed) Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Nhumrod
Site Admin
Site Admin
Avatar
Clan Leader & GM (Demonboy)

Joined: 09 September 2002
Location: Scotland
Posts: 13886
Posted: 22 January 2005 at 3:23am | IP Logged  

After the site was down for a couple of hours yesterday due to issues with our web server, the email component of the forums is currently unavailable and is causing internal error 500 messages to appear when posting.

When this happens, your post has been successfully added to the site however the email notifications have not been sent. Simply click back on your browser to return to the thread and see your updated post.

I have submitted a support ticket to our web hosts and eagerly await their response.



Edited by Demonboy on 22 January 2005 at 3:24am


__________________
There is no IRL, there's just AFK.
Back to Top View Nhumrod's Profile Search for other posts by Nhumrod Visit Nhumrod's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
Nhumrod
Site Admin
Site Admin
Avatar
Clan Leader & GM (Demonboy)

Joined: 09 September 2002
Location: Scotland
Posts: 13886
Posted: 22 January 2005 at 8:05am | IP Logged  

This issue has now been resolved. Please post here if you have any more issues.



__________________
There is no IRL, there's just AFK.
Back to Top View Nhumrod's Profile Search for other posts by Nhumrod Visit Nhumrod's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
ScotzMan
1337 Community Member
1337 Community Member
Avatar

Joined: 06 August 2003
Location: Scotland
Posts: 2163
Posted: 23 January 2005 at 2:18am | IP Logged  

yeah i have a new problem everytime i make a post it comes up "this page cannot be displayed" then i just refresh but i get redirected to the "you cant spam mofo" page... is gettin annoyin now only started yesterday, btw it's not just from my computers tried up at my sisters same deal

__________________
Back to Top View ScotzMan's Profile Search for other posts by ScotzMan Visit ScotzMan's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
Nhumrod
Site Admin
Site Admin
Avatar
Clan Leader & GM (Demonboy)

Joined: 09 September 2002
Location: Scotland
Posts: 13886
Posted: 26 January 2005 at 1:29am | IP Logged  

is it still happening? I havent had any issues...

__________________
There is no IRL, there's just AFK.
Back to Top View Nhumrod's Profile Search for other posts by Nhumrod Visit Nhumrod's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
ScotzMan
1337 Community Member
1337 Community Member
Avatar

Joined: 06 August 2003
Location: Scotland
Posts: 2163
Posted: 26 January 2005 at 2:27am | IP Logged  

not now, last night the site died again tho for 20 mins but that was after 1am

__________________
Back to Top View ScotzMan's Profile Search for other posts by ScotzMan Visit ScotzMan's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
ScotzMan
1337 Community Member
1337 Community Member
Avatar

Joined: 06 August 2003
Location: Scotland
Posts: 2163
Posted: 26 January 2005 at 2:27am | IP Logged  

rofl i posted that and it happned \o/

 



__________________
Back to Top View ScotzMan's Profile Search for other posts by ScotzMan Visit ScotzMan's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
ScotzMan
1337 Community Member
1337 Community Member
Avatar

Joined: 06 August 2003
Location: Scotland
Posts: 2163
Posted: 26 January 2005 at 2:35am | IP Logged  



__________________
Back to Top View ScotzMan's Profile Search for other posts by ScotzMan Visit ScotzMan's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
Nhumrod
Site Admin
Site Admin
Avatar
Clan Leader & GM (Demonboy)

Joined: 09 September 2002
Location: Scotland
Posts: 13886
Posted: 26 January 2005 at 11:24am | IP Logged  

change your inet options and untick "show friendly error messages" in the advanced tab. Then when it happens again take a note of the error...

__________________
There is no IRL, there's just AFK.
Back to Top View Nhumrod's Profile Search for other posts by Nhumrod Visit Nhumrod's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
ScotzMan
1337 Community Member
1337 Community Member
Avatar

Joined: 06 August 2003
Location: Scotland
Posts: 2163
Posted: 26 January 2005 at 12:53pm | IP Logged  

testing

__________________
Back to Top View ScotzMan's Profile Search for other posts by ScotzMan Visit ScotzMan's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
ScotzMan
1337 Community Member
1337 Community Member
Avatar

Joined: 06 August 2003
Location: Scotland
Posts: 2163
Posted: 27 January 2005 at 3:34am | IP Logged  

seems to be the error this thread was started about so nm :P i'll live with it



Edited by ScotzMan on 27 January 2005 at 3:34am


__________________
Back to Top View ScotzMan's Profile Search for other posts by ScotzMan Visit ScotzMan's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
Nhumrod
Site Admin
Site Admin
Avatar
Clan Leader & GM (Demonboy)

Joined: 09 September 2002
Location: Scotland
Posts: 13886
Posted: 21 March 2005 at 7:21pm | IP Logged  

we are no longer using jmail now were on the new host so this all works fine...

__________________
There is no IRL, there's just AFK.
Back to Top View Nhumrod's Profile Search for other posts by Nhumrod Visit Nhumrod's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 

Sorry, you can NOT post a reply.
This topic is closed.

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.5156 seconds.

Sponsored by Beatnik Games